Information

Kalender

Livstransformationer

Healing

Astrologi

Mediumskap

Musik

Gongar och gongbad

Kurser

Bloggen

Länkar

Adress & Kontakt

Podden Naturligt äkta

Musik

Jag började skriva och spela in musik redan 1980, alltså för 40 år sedan. Det har lett till flera hundra kompositioner i olika stilar - där min meditationsmusik har fått en del uppmärksamhet på senare år. Jag älskar att variera och man vet inte från början hur låten kommer att sluta! Därför var det en utmaning att skapa meditationsmusiken, eftersom den till sättet ska vara monoton och något som bara ligger i bakgrunden!

Men jag har också skrivit mycket annan musik - vilket jag också har samlat ett litet axplock av här på hemsidan. Dessa låtar är uppladdade på Youtube - gå gärna in och lyssna på dem där.

 


Meditationsmusik

Här nedan har vi de tre meditationsskivorna med enbart instrumental musik. Klicka på bilden för den du vill lyssna på och öppna filen om du får en fråga (eller spara ner den på datorn). Detta är kortversioner av originalstycket, som ligger på mellan 45-49 minuter. På The Ocean och Song of the Soul finns även en kortare version av stycket, cirka 30 minuter, för den som vill ha en lite kortare meditation.

The Ocean

The Ocean var den första meditationsmusiken jag gjorde. Den passar jättebra för bilder som har med vatten att göra - och känns trygg i sitt eviga vågmönster, som går genom hela stycket.

Song of the soul

Song of the Soul tog fem månader att göra och blev till slut den mest variationsrika skivan för meditation (som ju ska vara monoton). Passar allra bäst för att hela människan, ett komplement till healingarbete. Den utan undantag populäraste skivan av alla!

Space Travel

Space Travel är tillbaka till rötterna! Här är det mjuka passager till mjuka toner från flöjt och enstaka stråkinstrument. Kanske den allra bästa i sin enkelhet... för drömfärder...

Du kan köpa dessa för 100 kr per skiva. Det viktigaste då är att du väljer efter den känsla du får när du lyssnar på den (och inte på vad jag skriver om dem) - det är därför jag har lagt upp dessa provstycken på hemsidan!

Upp


Mina fjällåtar

1. Miss it much 2. Brylépudding blues 3. Helags nr 3 4. Tigull
5. Först, först, först 6. När en ny dag just har fötts 7. Stövelvisan  

 

Upp


Instrumentala

On the other side of the mountains Sea region (1st version)
A new year Sea region, Lake Fagertärn

 

Upp