Information

Kalender

Livstransformationer

Healing

Astrologi

Mediumskap

Musik

Gongar och gongbad

Kurser

Bloggen

Länkar

Adress & Kontakt

Podden Naturligt äkta

Kurser

På kurserna i Reiki får du lära dig både reikins grunder och att använda dig av alla verktygen inom reikin. Du får också min egenkomponerade reiki-CD som en del av kursdokumentationen, något du framför allt har nytta av när du ska ge dig själv och andra healingbehandlingar.

På första kursen, Steg 1, aktiveras reikin i dig och du kan, för alltid, ha healingen till hands när du än behöver den. Du får också lära dig att ge dig själv healing, något som är det första påbudet som varje healer får: att först och främst ge sig själv healing! Fokus på detta steg ligger på att arbeta med händerna och ge vad jag kallar för kontakthealing.

På andra kursen, Steg 2, får du lära dig tekniker att t.ex. skicka healing på distans i både tid och rum, arbeta mer på det mentala och känslomässiga planet och att använda dessa till att rena och lägga ny energi i vad du vill (t.ex. stenar, rum, hus etc.). Mycket fokus blir här att jobba med sånt som ligger utom räckhåll för fysisk kontakthealing.

På tredje kursen, Steg 3A, går vi ännu djupare och arbetar med det som kallas Reiki ART (Advanced Reiki Training). Du lär dig bland annat att ge en tillfällig booster till andra människor, något lite mer än att bara ge en healingbehandling till någon - något som gör att de själva kan ge healing under ett kortare tillfälle (t.ex. under en dag av healingarbete). Du får också tillgång till Usuis mastersymbol, vilket förstärker din egen healingkraft ganska radikalt!

På fjärde kursen, Steg 3B, blir du det som kallas Reiki Master - som jag föredrar att kalla Reikilärare. Detta steg delas upp på två kurshelger och innebär att du får lära dig att själv initiera andra till de olika stegen. Här handlar det också mycket om kraven som finns på en healinglärare och vi diskuterar kursupplägg och mycket annat.

För att kunna gå en kurs på en viss nivå måste du ha gått tidigare nivåer också. Du behöver inte ha gått kurserna för mig, men du ska kunna visa upp ett godkänt diplom från den du har gått kursen hos. Vill du gå om ett steg som du redan har gjort kan du naturligtvis göra det! Jag håller inga distanskurser eftersom jag tycker det är mer väsentligt att vara fysiskt närvarande. Dels för att du ska kunna fråga direkt och dels för att jag ska kunna se hur du arbetar.

Priser:

Steg 1 = 1000 kr

Steg 2 = 1500 kr

Reiki ART = 3500 kr

Master/Lärare = 5000 kr (den som har gått Reiki ART hos mig betalar bara 1500 kr)

Anmälan sker genom att skicka mail till info(at)liwendahl.se. Offentliga kurser lägger jag ut på min Facebooksida Livstransformationer & Sound-Healing.

Upp