Information

Kalender

Livstransformationer

Healing

Astrologi

Mediumskap

Musik

Gongar och gongbad

Kurser

Bloggen

Länkar

Adress & Kontakt

Podden Naturligt äkta

Information

Om mig

Jag heter Rickard Liwendahl och har hunnit fylla 60 år. På de närmare 40 aktiva år inom det andliga området har jag hunnit skaffa mig en hel del kunskaper som jag idag har väldigt stor nytta av för att hjälpa både andra och mig själv till att må bra.

På det andliga området håller jag på med både mediumskap och healing. Inom healingen är det både andlig healing och Reiki som jag har hållit på med. Jag innehar diplom som Reikilärare för fristående Reikimaster Rose-Marie Lundbäck.

reikidiplom

Personlig utveckling är ett mycket viktigt område som jag har hållit på med ända sedan 1990-talet och som jag har vävt in i det mediala arbetet. Det här går hand i hand med den mediala utvecklingen eftersom det är mycket viktigt att ett aktivt medium har jobbat med sig själv innan man börjar vägleda andra människor! Sen en tid tillbaka har detta område expanderat till att omfatta även kvantfysiken, i form utav medvetenhet om hur vi skapar våra liv - och även kan förändra livet! Läs mer om det under det separata området Livstransformationer här på hemsidan.

Astrologi är ett annat område som jag också har hållit på med ända sedan 1983. Man kan säga att det är en blandning av andlig och personlig utveckling, eftersom jag använder horoskopet som en vägkarta för personens liv. Jag tolkar horoskop och ger vägledning baserat på det - samtidigt som jag vet att horoskopet inte berättar hur livet kommer bli, utan vilken potential (eller verktygslåda) som varje individ har med sig i detta liv. Det är trots allt individen själv som bestämmer, genom sina olika val i livet, vilken väg man kommer gå.

Redan 1980 började jag hålla på med musik och komposition. Under resans gång har det blivit många kompositioner och inspelningar. Under perioden när jag utvecklade mediumskapet, 2001-2009, fick jag också inspiration till att skapa några CD-skivor speciellt för andlig utveckling och healingbehandlingar. Du kan lyssna på lite smakprov på min musik här på hemsidan.

Upp


forsaljning

Jag säljer mina egenproducerade CD-skivor.

The Ocean Song of the soul Space Travel

CD-skivor: 100 kr per skiva.

 Alla priser inklusive moms. Fraktavgift tillkommer om det ska skickas.

Upp


foretagsinfo

Jag har ett företag som heter Liwendahls Utveckling och som innehar FA-skattsedel och det är momsregistrerat.

E-post: info(at)liwendahl.se

Kontaktperson: Rickard Liwendahl

Upp