Information

Kalender

Livstransformationer

Healing

Astrologi

Mediumskap

Musik

Gongar och gongbad

Kurser

Bloggen

Länkar

Adress & Kontakt

Podden Naturligt äkta

Healing


Healing kan vara en skön känsla, eller rent av magiskt! Det vanligaste sättet vi människor använder oss av healing är s.k. handpåläggning - jämför med mammans spontana reaktion när barnet har ramlat och skrubbat sig, att hon lägger handen på och blåser på såret.

Det finns många olika healingformer - allt från andlig healing till den vanliga Reiki healing och den moderna Reconnective healing. Jag själv använder mig av Reiki healing och andlig healing i första hand.

Vad handlar healing om då? Jo det är ett sätt att stärka kroppens eget immunförsvar och bygga upp dig själv till att ta hand om de problem som din kropp eller sinne lider av just nu. Healing är en förmedling av universell energi - så den som är healern är egentligen en kanal mellan denna energi och personen som tar emot healingenergin.

Jag erbjuder både healingkurser i reiki och healingbehandlingar. På healingkurserna får du lära dig att själv vara en kanal för healingenergin - vilket kan hjälpa både dig själv och personer som kommer till dig. På healingbehandlingarna får du en stunds avkoppling och energipåfyllnad och varar normalt i 45 minuter.

En healingbehandling tar jag 400 kr för - pensionärer betalar hälften, dvs. 200 kr. Kontakta mig på info(at)liwendahl.se så hittar vi en tid som passar både dig och mig.

Upp